Slaag voor de toets Major Burgerlijk Recht

5 online lesavonden met toegang tot onze DLO. De prijs? Belachelijk laag!

 

Toetsgericht les

Vijf avonden les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot onze DLO met honderden vragen en extra uitleg. Per onderwerp gerubriceerd!

Video's

Wil je online extra uitleg van lastige toetsvragen? Erik heeft een fors aantal video’s gemaakt over de “error”vragen. 

Wil jij ook een herkansing voor de Major Burgerlijk Recht vermijden? 

Dan bevind je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als een lastig vak van de beroepsopleiding ervaren. Of in ieder geval een vak waarbij je niet goed weet waar je nu moet beginnen en wat je nu precies allemaal moet bestuderen.  

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je een online omgeving die maar met een doel is ingericht en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Ons programma begint exact een week voor de toets. Toetsgericht les! De lessen kan je nog eens nakijken maar je kan het ook herhalen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je! 

Wil jij slagen voor het vak Major Burgerlijk Recht? Schrijf je dan nu in voor onze webinarserie. De inschrijfbutton vind je even naar beneden op deze pagina.

Wil je ook de samenvatting kopen? 

Voor het eerst is onze samenvatting voor iedereen beschikbaar. Je hoeft hem ook niet uit te printen. Dat hebben wij al voor jou gedaan! De samenvatting is vooral één grote hint hoe je bepaalde vragen moet maken. Met voorbeelden en met uitleg. Een toetsgerichte samenvatting van de stof. Je zult ook merken dat makkelijker wegleest. Veel gemakkelijker dan je van enige samenvatting gewend bent.  Je kan op deze pagina doorklikken naar de bestelpagina.

Of hoor het van uw confreres

 

Super specialisten. Een onuitputtende bron van voorbeelden uit de praktijk. Extreem toetsgerichte lessen. Gedreven, deskundig en alles gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!
Diederik Ruys

Advocaat, Hupkes Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de vijf avonden onderwijs en krijg daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ. Via onze inschrijfpagina kan je ook – in combinatie met de cursus – ons uittreksel kopen. 

Jurisprudentiebundel!

Hieronder vind je onze speciaal op de toets afgestemde jurisprudentiebundeles van de toetstraining! Een bundeling van samenvattingen van de belangrijke arresten voor de toets.

De inschrijving is beperkt tot 125 personen. Ook het uittreksel is in een beperkte oplage beschikbaar.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Lesschema webinars Major Burgerlijk Recht

voorjaar 2020

6 december 19:00
Rechtsingang en bewijs

Rechtsvordering en bewijsrecht

7 december 19:00
De overeenkomst en de remedies

De totstandkoming en uitleg van de overeenkomst. En wat te doen als er ellende over is. We kijken naar gesloten en open vragen. 

8 december 19:00
Buiten contractuele aansprakelijkheid en schade

De wettelijke aansprakelijkheden, waaronder de onrechtmatige daad en de gevolgen als je daarmee geconfronteerd wordt. Schade! 

9 december 19:00
Goederenrecht en faillissementsrecht

De titel zegt genoeg. We oefenen met lastige goederrechtelijke vraagstukken en verdiepen ons in de wondere wereld van de curator.

10 december 19:00
Beslag en executie en wvttk

We ronden af met de alle mogelijke beslagen. Conservatoir en Exectoriaal. Na vandaag ga je nog twee dagen herhalen en avonden en dan ben je er klaar voor!

Wil jij slagen?

Schrijf je nu in voor de vijf avonden onderwijs en krijg daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s. Op de inschrijving zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. Die vind je onder de FAQ.

FAQ

Wat kost het?

€ 177,–. Dat is nog geen 36 euro per avond en dan krijg je ook nog eens toegang tot onze DLO. Oftewel stop maar met het wanhopig zoeken naar oude toetsen. Wij hebben ze allemaal!

Hoeveel avonden zijn er les?

Vijf! We beginnen op de zondagavond (tja..) en dan gaan we door tot en met de donderdagavond. De lessen zijn zo ingericht dat je op de donderdagavond klaar moet zijn met alles. De vrijdag kan je dan nog benutten om te herhalen en vragen te oefenen.

HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?

Belachelijk hoog. De vorige periode hebben wij met deze webinarserie het slagingspercentage met punten tegelijk omhooggetrokken. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt! Vraag het aan jouw kantoorgenoten hoe zij de lessen en onze DLO hebben ervaren! 

Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?

Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: het werkt!

Wat zijn de (cursus)voorwaarden?
  1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst gesloten tussen enerzijds de besloten vennootschap Opus Business and Law bv , Hierna Opus, handelend onder de naam bijlesberoepsopleiding.nl, gevestigd en kantoorhoudende te Amsterdam, en anderzijds de cursist die zich inschrijft voor een door Opus Business and Law, hierna Opus, aangeboden – bovenstaande – cursus.
  2. De overeenkomst komt tot stand door inschrijving/registratie bij of opdracht aan Opus door de cursist en aanvaarding van deze inschrijving of opdracht door Opus. De overeenkomst eindigt na afloop van het onderwijs/webinars.
  3. Opus levert de Dienst op basis van een inspanningsverplichting. Opus geeft geen garantie dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen en/of storingen toegankelijk zijn. Opus is tegenover de cursist op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig, waaronder voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst.De cursist is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf en/of goede werking van de infrastructuur en deugdelijke telecomfaciliteiten (waaronder internetverbinding) die nodig zijn voor het gebruik van de Dienst. De inhoud van de cursus en het daarbij behorende materiaal, waaronder het uittreksel, is naar beste kunnen samengesteld. Voor de inhoud van de cursus, cursusmateriaal, uittreksel wordt echter geen garantie afgegeven/aansprakelijkheid aanvaard. Al is het maar omdat de vragen van de examinerende instanties niet altijd even logisch zijn.
  4. De cursus wordt gegeven in de vorm van webinars.
  5. De betalingstermijn van de factuur bedraagt 14 dagen. Na het verstrijken van de betalingstermijn verkeert de opdrachtgever – in afwijking van artikel 6:82 BW en zonder dat daar enige aanzegging of sommatie voor nodig is – in verzuim.
  6. De prijs van de cursus bedraagt € 177,–. De prijs van het uittreksel bedraagt € 29,– inclusief verzendkosten. Bij meerdere inschrijvingen van één kantoor vesturen wij de samenvattingen – ook als alleen het príve-adres is opgegeven – naar het kantooradres. 
  7. Voor zowel de cursus als het uittreksel geldt dat het herroepingsrecht is uitgesloten. De stagiaire doet nadrukkelijk afstand van al zijn rechter terzake.
Kan ik de webinars nakijken?
Ja! Dus als je om wat voor redenen een webinar mist. De dag na het webinar staat de opname ook in onze DLO. 

Eindelijk overtuigd?

Op de volgende pagina kan je inschrijven voor de vijf avonden onderwijs en krijg je daarbij tegelijk toegang tot de oefenvragen en de video’s