Slaag voor de toets Jaarrekeninglezen

5 online lesavonden met extra oefenmateriaal en een unieke "No cure No Pay "slagingsgarantie. De prijs? Belachelijk laag!

 

Toetsgericht les

Vijf avonden les van een zeer ervaren docent. Onderwijs dat volledig gericht is op het behalen van de toets.

No Cure No Pay

Wij zijn ervan overtuigd dat ons systeem werkt en dus Niet slagen = niet betalen! Je betaalt alleen als je de toets haalt.

Oefenmateriaal

Je krijgt toegang tot onze DLO met honderden vragen. Per onderwerp gerubriceerd!

Video's

Wil je zien hoe onze docent de toetsen maakt? Erik heeft 6 video’s gemaakt van de laatste 6 toetsen.

Vind jij jaarrekeninglezen ook een lastig vak?

Dan bevind je in goed gezelschap. Voor een hoop stagiaires geldt dat zij dit vak als het lastigste vak van de beroepsopleiding ervaren. Dat een voldoende een overwinning is. 

Wij helpen al jarenlang stagiaires om het vak te behalen. Met belachelijke goede resultaten. Onze methode is geen rocket science. Het is zelfs niet spannend. Maar het werkt wel. Hoe? Doordat jij gestructureerd aan de slag gaat met de beste hulpmiddelen. Je krijgt les van een deskundige docent die zelf jarenlang advocaat is geweest. Daarbij krijg je een online omgeving die maar met een doel is ingericht en dat is om jou te laten slagen!  

 

 

Benut jouw tijd zo effectief mogelijk

Speciaal voor deze gekke tijd hebben wij een programma ontwikkelt dat rekening houdt met de verkorte voorbereidingstijd van de stagiaire. Met verkorte lessen en simpelweg minder onderwijs. Ons programma begint exact een week voor de toets. Eigenlijk iets eerder want je gaat niet blanco de lessen in. Je hebt het al een keer voorbereid, maar hoe fijn is het als je toetsgericht les krijgt. De lessen kan je nog eens nakijken maar je kan het ook herhalen door te oefenen, te oefenen en nog eens te oefenen met de vragen in onze DLO die speciaal op het onderwerp van de les zijn gerubriceerd.

Het grote geheim ben jijzelf! Als je de discipline kan opbrengen om de lessen voor te bereiden, echt te volgen en vervolgens ermee aan de slag te gaan. Dan slaag je! Daarom durven wij hier ook de eenmalige nu cure no pay garantie af te geven. Omdat het werkt!

Wil jij slagen voor het vak jaarrekeninglezen?

Of hoor het van uw confreres

 

Uitermate tevreden over de extra lessen voor het vak jaarrekeninglezen. Gedreven, deskundig en alles gericht op het behalen van een gunstig toetsresultaat. Zeer aanbevolen!
Mandy Karelse

Advocaat, Solstad Advocaten

Na het volgen van bijlessen zit je veel beter in de stof. Je wordt op een hele prettige en praktische manier klaargestoomd, waarbij de docent er alles aan zal doen om je comfortabel en met veel vertrouwen het tentamen in te laten gaan.De docent heeft veel ervaring op het gebied van tentamentrainingen voor de Beroepsopleiding, waardoor hij precies kan aangeven wat je wel en niet goed moet kennen – iets wat na het volgen van de lessen van de orde meestal niet duidelijk is.
Ik kan het dan ook iedereen aanraden!
Rogier van Huussen

Advocaat, Kneppelhout

Voor echte examentraining moet je naar bijlesberoepsopleiding.nl. De combinatie van ervaring met lesgeven en weten wat de beroepsopleiding van ons wil, kennis van het civiele recht en jaarrekeninglezen, en het hebben van jarenlange praktijkervaring als advocaat maken hen tot de allerbeste (enige) in deze business. Hierdoor kan hij namelijk de koppeling maken van theorie naar praktijk. Hij laat de stof voor je leven door zijn talloze voorbeelden uit de praktijk die hij bij elk onderwerp geeft.Wacht niet tot de herkansing maar schuif al bij hem aan voor de eerste kans waardoor je zeker weet dat je het in één keer haalt!”
Mark van Diest

Advocaat, Nieuw Ebbingestraat

Lesschema webinars Jaarrekeninglezen

voorjaar 2020

22 Mei 19:00
De Jaarrekening deel 1
Deel 1 van Hoofdstuk 1 tot en met 7 inclusief het boekhoudgedeelte.
24 mei 19:00
De Jaarrekening Deel 2
Deel 2 van Hoofdstuk 1 tot en met 7. We gaan oefenen met lastige vragen over bijvoorbeeld het eigen vermogen.
25 mei 19:00
Balanstest, Kasstroom en Toelichten
Leer de balanstestvragen snel beantwoorden. Ook de vragen over de kasstromen worden inkoppers!
26 mei 19:00
Consolideren en Fiscale aangifte
We gaan aan de slag met deelnemingen, geconsolideerde balansen en de fiscale aangifte.
27 mei 19:00
Ratio’s en overige onderwerpen
We ronden af met de ratio’s en de overige onderwerpen van H14 en H16. Na vandaag ben je er klaar voor!

FAQ

Wat kost het?
Als je de toets haalt, betaal je € 187,–.
Wat houdt de No Cure No Pay in?
Dat is heel simpel. Als je de toets niet haalt, dan hoef je de rekening niet te betalen! Toon ons binnen veertien dagen de screenshot van de uitslag en wij crediteren de factuur. Wij versturen de facturen ook pas na de uitslagen!
Hoeveel avonden zijn er les?
Vijf! We beginnen op de vrijdagavond en gaan dan door de zaterdagavond (tja..). Op de maandag, dinsdag en woensdagavond is er ook les. De lessen zijn zo ingericht dat je op de woensdagavond klaar moet zijn met alles. De donderdag kan je dan de hele dag nog benutten om te herhalen en vragen te oefenen.
HOE HOOG IS JULLIE SLAGINGSPERCENTAGE?
Belachelijk hoog. Dat heeft overigens meer te maken met de gestructureerde manier van studeren dan met de briljante lessen. Laten we daar namelijk niet overdrijven. Maar het systeem van – (1) voorbereiding, (2) lessen en oefenen, en (3) herhaling – dat werkt!
En als het toch misgaat, helpen jullie bij de heroverweging?
Natuurlijk! Het is een illussie om te denken dat iedereen  het haalt. Degene die het niet halen en waarbij een heroverweging een kans van slagen maakt, die gaan we daarbij helpen.
Hoe ziet het oefenmateriaal eruit?
Ons oefenmateriaal is te vergelijken met de oefentoetsen. Precies dezelfde vragen. Sommige vragen ga je nooit meer fout doen omdat je die echt al een paar keer hebt gezien het bijzondere is ook dat de vragen per lesonderdeel zijn gerubriceerd. Ook daarvan zeggen we: dat werkt!
Kan ik de docent ook vragen stellen?
Jazeker! Tijdens de webinars kan dit in de chat. Op de donderdag wordt er een online classroom geopend en daar kan je “face to face” de vraag nog stellen aan de docent. De docent zal dan van 9 tot 21.00 online zijn om vragen te stellen in de online omgeving!